SIZE ME

Vi på Egoboost Magazine är trötta på sjuka ideal och vill visa på mångfalden av kvinnokroppen. Vi drar nu igång en kampanj som heter Size me som vill trycka på att vi ser olika ut. På omslaget näckar jag och precis som i varje nummer i tidningen så vägrar vi retuch. Det är dags att börja älska sin kropp på riktigt!

Klicka på bilden för större text

 1. Hej Alle!

  Jag har aldrig följt Blondibellas blogg men naturligtvis hört talas om den och henne. Jag kom in här via en slump via den sk utvikningsbilden som dök upp i diskussionsforum. Jag tycker också det bra att visa fler sidor av kvinnokroppar än typiska modell eller playboykroppar. Men det som slår mig är att om man nu verkligen vill visa verkligheten så varför väljer man bild (har iofs bara sett en) som ändå påminner väldigt mycket om typiska idealposeringar -pinupposeringar. Typiska sexiga kom och ta mig bilder. Inget fel med det vid annat sammanhang men i det tänka syftet blir det fel signaler. Kanske därav så många även negativa åsikter. Om man nu verkligen vill visa sanningen och ”ta bort idealbild av kvinna” så borde bilder typ ståendes naken, avslappad, kokandes morgonkaffet bli mer rätt – eller rakt upp och ner bild avslappandes…..För övrigt trevlig blogg å hemsk söt voffsing:)

 2. Julia skriver:

  För mig med ätstörningar är detta fantastiskt. Skitsamma att det är ”speciell ljussättning”, faktum är att någon vågar prata om att vi är olika och det är helt okej, vare sig man är ”för stor” eller ”för liten”

  Impponerande!

 3. jill skriver:

  Grymt bra! Varför ska man skämmas över att vara normal.
  Tack för att någon försöker få Sverige och världen att förstå att man är vacker som man är!
  Tack

 4. Linda skriver:

  Så nå er det ikke lengre bra nok å være tynn heller? Jeg foretrekker fremdeles syltynt fremfor tykt.. Jeg er selv 1.70 høy og veier 47 kg, og stortrives med kroppen min! Er dette for å vise at tykt er penere??

 5. Ina skriver:

  Tycker det är häftigt det du gör, är inte smal nånstans, men är på väg. Men mitt mål är inte att bli jättesmal, utan kurvig. Just nu är jag lika kurvig som en Baileysflaska.
  jag hoppas verkligen att tonåringar tar efter ditt exempel och försöker trivas med sig själva!!!!

  http://xl-zero.blogspot.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..