Måndag!

Det är rätt lugnt på jobbet idag, på säljavdelningen är det full styrka men på redaktionen är det bara jag och Yrsa (alla andra tjejer är ute och reser). Vi har nyss haft ett morgonmöte med vår nya fotograf Daniel Stigefelt och planerat alla sommaromslag. Jag ska vara kvar på kontoret till lunch sedan jag ska träffa Pingis och jobba ihop. Ikväll väntar middag och valborgsfirande med vännerna!

.. Förresten, jag hade två körlektioner imorse, nu har jag bara 8 lektioner kvar, spännande!

  1. Julia skriver:

    Verkligen superfin outfit! 🙂

  2. Malin skriver:

    Åtta lektioner kvar! Jag tog sju lektioner allt som allt. Visst körde jag lite hemma också, men enbart med min 70 åriga mormor så det räknas nog knappt. Var ifs 12 år sedan också! Lycka till med körkortet!

  3. Kalle skriver:

    Kul med körlektioner 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..