Söndagsflyt

Hej på er!

Det var verkligen inspirerande att bo på slottet ett dygn, fick massor av energi. Åkte iväg på ett möte på förmiddagen idag sedan åkte jag förbi mig och dumpade av min väska och sedan kilade jag till ett hotell där jag har satt mig för att jobba nu under eftermiddagen. Det är det som jag älskar med att vara entreprenör. När inspirationen kommer så är det bara att sätta sig och jobba, man får så mycket gjort. Och skulle lusten dippa en tisdagseftermiddag, ja då är det bara att hitta på något annat.

Jag håller på med en organisationsstruktur för Egoboost Magazine som jag ska presentera för gänget imorgon. Ibland glömmer man som chef att allt som jag har i mitt huvud inte är lika självklart för alla andra och för att nå mål och visioner på ett företag måste sådant vara tydligare.

  1. ”Det är det som jag älskar med att vara entreprenör. När inspirationen kommer så är det bara att sätta sig och jobba, man får så mycket gjort. Och skulle lusten dippa en tisdagseftermiddag, ja då är det bara att hitta på något annat.”
    suck… ännu en klassisk moderatbella-generaliseringen – för att inte säga försköning , patetiskt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..