ANNONS

Söndagsflyt

/

Hej på er!

Det var verkligen inspirerande att bo på slottet ett dygn, fick massor av energi. Åkte iväg på ett möte på förmiddagen idag sedan åkte jag förbi mig och dumpade av min väska och sedan kilade jag till ett hotell där jag har satt mig för att jobba nu under eftermiddagen. Det är det som jag älskar med att vara entreprenör. När inspirationen kommer så är det bara att sätta sig och jobba, man får så mycket gjort. Och skulle lusten dippa en tisdagseftermiddag, ja då är det bara att hitta på något annat.

Jag håller på med en organisationsstruktur för Egoboost Magazine som jag ska presentera för gänget imorgon. Ibland glömmer man som chef att allt som jag har i mitt huvud inte är lika självklart för alla andra och för att nå mål och visioner på ett företag måste sådant vara tydligare.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00