Blogga på Spotlife!

..  Idag är vi över 5000 bloggar på Spotlife, mitt bloggnätverk! Det är så himla kul att det växer hela tiden. Jag minns när vi var 25 bloggar. Idag har vi ett öppet nätverk där alla får gå med och så har vi en grupp lite större bloggar som tjänar pengar varje månad, allt mellan 5000-50 000 kr. Du registerar din blogg enkelt här och har du redan en blogg kan du smidigt få över ditt gamla arkiv till nya bloggen, så smart!

Här har ni några Spotlife-bloggar ni kan kika in;

1. http://annikafager.spotlife.se/

2. http://henrietta.spotlife.se/

3. http://alexandrawandeby.spotlife.se/

 1. Jag tycker om att blogga på Spotlife 🙂

 2. Heisann, har dere norkse blogger på SPOTLIFE? Hadde satt stor pris på svar =)

 3. Men när jag för några månader sen registrerade mig på spotlife och förde över mitt gamla arkiv, så syntes inte innehållet i inläggen. Jag förstår inte riktigt varför…

 4. Jag förstår inte hur man får över sina inlägg från sin förra blogg till den nya på Spotlife? Hjälp.

 5. Anne skriver:

  ISABELLA, jag gillar dig, och allt detta med SIZE Me är super inspirerande. men tycker du inte det är dubbelmoral all lyfta fram en anorektisk tjejs blogg? Visst är alla välkomna att blogga, men det dödar ganska mycket med dubbelmoralen. Det är trots allt bloggar som ett nätvärk du stöder lyfter fram. Detta är en besvikelse.

  1. Hur kan du kalla någon för anorektisk när du inte vet om hon är det eller inte? Och varför ska man inte kunna lyfta fram henne? Förlåt. Men folk är så himla dumma ibland, som du.

   1. an skriver:

    Om du som så känner henne som du sa på svaret innan så förstår jag inte hur du inte kan se det som sker med din s.k. vän, hon går från att vara normal till att bli ett ben, om man följt hennes blogg så minns man hur det började med mycket träning och att hon vägde all sin mat, Till nu. Aa du ser väl själv

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..