Signering för nya boken!

Såhär ser kommande boksigneringar ut 🙂

20120428-185149.jpg

 1. Ivung skriver:

  Så jäkla gött då! Jag tipsar det vidare till mina blogg läsare och vänner på facebook. Läs mer där =)

  //Ivung

 2. Sofia skriver:

  Vilket Åhlens i Linköping? Det finns två vad jag vet, ett inne i stan och ett på Ikano.

 3. nadine skriver:

  hej bella! jag såg precis på gokväll och jag kände att jag bara måste skriva till dig för jag tycker att du är helt fantastisk! en otrolig människa på alla sätt och vis och du är vacker som en dag, strålar om dig! fortsätt vara precis som du är, du gör världen till en bättre plats! ha det bra och ta hand om dig!

 4. Hanna skriver:

  När kommer du till Göteborg då???

  1. Elin skriver:

   Det undrar jag med!!!!

 5. Kolla gärna min blogg. Skriver om min kamp mot en ätstörning!
  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..