Görvälns slott

.. Jag och Elaine ligger efter lite i vårt teoriplugg till körkortet så vi har checkat in två dagar på ett slott. Det är så otroligt fint här, vi har legat ute på klipporna i flera timmar och bara pratat.

20120428-133141.jpg

20120428-140123.jpg

 1. Shibby skriver:

  Så himla fint vid Görväln 🙂 Bor själv i närheten =) Tycker du ska njuta riktigt mycket,för du e värld de =)

 2. Amanda skriver:

  1. är elaine en retorikgrejs?
  2. Hur känner du henne?

 3. Erik skriver:

  Asså vad har man för liv om man måste sitta och kommentera någon annans liv. Hon gör väl som hon vill med sina pengar, fan blir trött på er som kommenterar att hon får allt serverat. Jag säger bara OCH? det är väl inget fel med det, ska sverige vara kommunistiskt och alla ska ha samma möjligheter eller? Väx upp för fan och gå ut och gör något vettigt istället! Det här hennes blogg people = hon får skriva vad hon vill , håller ni inte med henne behöver ni ju inte läsa eller känner ni något behov att peta henne i ögat med att hon är dum i huvudet för att hon åker iväg på en slottsweekend när hon har pengar till det. Pinsamt folk, pinsamt , det är bara i Sverige det är fult att berätta för alla att man är framgångsrik!

  1. Det var en undlig kommentar… Hade alla i Sverige haft samma möjligheter hade väl det varit jättebra? Det är så jag hade velat att det skulle vilja vara iaf.

 4. kicki skriver:

  Körkortsteori är a piece of cake. Plugga en kväll hemma på kammaren och gå och skriv, det gör alla 18-åringar där jag bor, helt utan slottsweekend.
  Helt otroligt med dig att du kan hinna med allt du babblade om i TV och ändå ligga på slott och resa runt som en tok. Tror inte ett dugg på allt vad du svamlar om.

  1. elin skriver:

   Men är du dum i huvudet eller? ALLA ÄR INTE SOM DU idiot och lär sig körkortsteorin på en timme. Seriöst, dummare kommentar får man leta efter.

   1. Nej just det… En del är blonda…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..