Det där med spöken..

.. Det blev som jag trodde. Nu ligger vi båda två inne på min säng och Elaines rum blir orört. Ingen av oss vågar sova själva. Jag tror egentligen inte på spöken men just gamla pampiga slott blir rätt läskigt när det blir mörkt .. Har ni varit med om något övernaturligt någon gång?

20120428-223106.jpg

 1. maria skriver:

  Hej!

  Jag har haft också lite saker som jag vet att det är övernaturligt och dom är andar dom som spökar.

  Jag är troende. Jag tror på Jesus Kristus och när man ber dom andarna försvinna i : I Jesu namn försvinn härifrån!Ni är inte välkomna här.Med en bestämd röst. Då har dom försvunnit. Det är andar som inte ska vara hos någon. Då är det bättre säga åt dom att försvinna.

  Ibland måste man säga flera gånger på rad tex 5ggr att I Jesu namn försvinn härifrån mitt hem, ni är inte välkomna hit!

  Då blir det bra alltid. Varför jag säger i Jesu namn? det är för att det finns kraft i det namnet.
  Prova ni med det fungerar även om man är inte troende.

  Kram Maria

 2. jag ser saker hela tiden! ser ofta människor i ögonvrån som rör sig lite smått, tittar mot mitt håll osv och när jag tittar dit så står det ingen där men när jag kollar bort igen så dyker dom upp! har sett saker sen jag var ung och i början var det läskigt men nu är det bara kul! 🙂
  har även en kompis som bor i ett hus strax utanför södertälje, där händer det saker heeeela tiden! får alltid höra nya spännande historier! plus att vi har en pojke hemma hos mig som min mamma såg klart och tydligt gå förbi i köket en kväll haha! 🙂

 3. Åh vad underbart! Hoppas ni får vara med om något övernaturligt, det är ju något man minns!

  Jag har bara varit med om småsaker.
  Jag passade min brors och hans tjejs hund i vårt stora hus ute på landet. Jag var helt ensam hemma för det var sommarlov och min familj jobbade. Är uppe på mitt rum med öppet fönster och stängd dörr. Så hör jag min brors tjejs röst som ropar ”Zidde” , som är hundens namn. Innan jag hinner reagera går hunden galen och börjar springa runt och skälla som tusan. släpper ut honom och går efter för att möta brors tjej, men hittar henne inte. Tänker att hon kanske gick hem eftersom hon bor några hundra meter bort. Men jag ringde och hon var fortfarande på jobbet, och ingen annan fanns i närheten.

  Sen har jag varit med om att jag satt ensam på mitt rum när jag var mindre, så hade jag en bratzdocka som stod i min bokhylla. Satt i sängen och hade inte någon kontakt med hyllan. Sen rycker dockan till och håret fladdrar. Alla dörrar var stängda så det var inte korsdrag.

  Intressant sånt där !

 4. Carro skriver:

  På min bröllops natt vaknade jag av att någon/något drog mig i benen. Detta hände 2 ggr.. Vad det betydde kan man ju undra jag är iallafall inte gift längre och glad är jag för det, han är ett svin! 🙂

 5. Sen tycker jag att jag kunde fått dela det övergivna rummet med spökena när ni ändå inte ville ha det. Slöseri med dessa fantastiska rum. Så nästa gång ni ska bo på ett läskigt slott , kontakta mig så kan jag ta spökrummet 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..