Tågbyte

.. Nu är jag i Alvesta och har bytt tåg mot Kalmar, därifrån blir det taxi till Torsås. Det är dessa dagar som jag längtar efter mitt körkort och bil. Idag hade varit helt perfekt att köra ner min R8:a eller Boxster till föreläsningen!

20120427-123617.jpg

  1. Inte det bästa valet av första-bil kanske? Tänk OM du krockar med din Audi R8 eller din Porsche Boxster…? Det vore väl då bättre att börja med nån liten söt bil, som en Toyota Yaris eller liknande? 🙂

  2. Detta inlägg visar ju verkligen hur dum du är! Man ligger väl inte o kör enda till Kalmar med en r8! Vakna upp ur din koma din fjant!

  3. Louise skriver:

    Du har aldrig funderat på typ en elhybrid ist för en bensin eller disel? Nu när klimatet måste stå som prio 1 och du är en känd person som lätt kan påverka människor genom media, varför inte få med samhället i ett miljötänk? Du är rik och kan köpa bensin oavsett hur mycket priset kommer höjas (väntas bli över 30kr/l innom en snar framtid) men de andra då? Ska de kämpa för att rena jorden medans vissa kan ”köpa sig fria” till att inte behöva engagera sig i det?

    Jag är rädd nu, vi måste göra något och du är en bra startkloss för att påverka omvärlden.
    Nu låter jag som en riktig Green peace (inget fel på att vara det men det låter så radikalt när jag skriver så) men klimatet behöver vår hjälp, nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..