Senaste Egoboost!

Numret som finns ute i butik nu är riktigt bra, vi skriver mycket kring att vara ung och chef och även hur man blir chef om man har det som mål, vi jämför mäklarutbildningen i Sverige, vi träffar en kvinna som jobbar med att bekämpa våld i Sydafrika och hur man blir ett talarproffs!

20120427-104557.jpg

20120427-105246.jpg

20120427-105752.jpg

 1. Moa skriver:

  Fantastiskt fint innehåll i tidningen! Förvånas varje gång över hur snygg ni fått till den. Det där uppslaget med Anna Brolin är det verkligen toppklass på 🙂

 2. Detta var ett super nummer! Tack för att jag fick medverka med mina erfaranheter kring min mäklarutbildningen i Luleå.

 3. Jag har inte läst något av det du har skrivit när det gäller böcker eller tidningar! jag tittar bara in på din blogg lite då och då för tidsfördriv…när jag har tråkigt. Vissa gånger skrattar jag åt din blogg och andra gånger skakar jag bara på huvudet…inte för att jag tycker att du är dum, en bimbo eller så…men det är åldersskillnad mellan oss och då har vi lite olika värderingar och åsikter om vissa saker. Och det är ju bra, för vi har olika förutsättningar och har alltid haft. Det jag ville säga bara är att genom åren som jag har läst din blogg så märker man att du har blivit äldre och att du är mer mogen nu än när du började vilket jag tycker är roligt att se.
  Jag tycker inte alltid som du och det står jag för, för vi kan ju inte tänka lika alla som lever här på jorden.
  Jag tycker du är en mogen kvinna, med stora ambitioner och jag tycker att det är bra att du följer dina drömmar och gör det du tycker om!
  Och det bästa av allt är att du inte låter dina ”haters” trycka ned dig, du reser på dig och går vidare och det är en bra egenskap!
  Fortsätt så, gör det du vill och låt ingen säga till dig att det är fel!
  Trevlig helg…igen!
  // Anna-Maria

 4. Verkar vara ett bra nummer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..