Cole and Son

Åh.. Jag kom hem till ett väldigt fint hem. Målarna och min städerska hade pysslat om min lägenhet medan jag var borta. Nu vill jag inte lämna mitt sovrum .. Vill tillbringa fredagskvällen med en bra bok och bara njuta av den nya tapeten! Den är ifrån Cole & Son. Dom har verkligen fina tapeter. Men jag får njuta senare ikväll istället, ska nämligen fira en vän som fyller år!

20120427-200829.jpg

20120427-200838.jpg

Funderar på andra gardiner, har ni något tips?

 1. vic skriver:

  Hej!
  Undrar bara var de fina randiga påslaken kommer i från eller var man kan köpa dem?

 2. Gardiner fra Designers Guild med litt turkis i kanskje? Jeg elsker Designers Guild, puter, møbelstoffer, gardiner. Lekre kvakitetsstoffer og flotte farger. Lekkert, lekkert soverom du har!

 3. Herregud vilket fint sovrum du har!

 4. Moa skriver:

  Det där blev ju förbaskat snyggt 😀

 5. Linn skriver:

  Hej! Gillar sänggaveln, ger lite Madmen känsla. Jag tror på lite färg, turkos eller någon annan stark färg med guldiga inslag..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..