Genomgång inför

Det drar ut lite på tiden, vi har precis haft en repetition och gått genom programmet. Det är en väldigt stor inspelningsstudio! Jag har på mig mina skor från Gianvito Rossi, fortfarande lika sköna. Det är att lästen är bra som är hela hemligheten till att ett par höga skor är bekväma. Dom måste sitta rätt på foten. Det är därför det kan vara värt att lägga lite extra pengar på kvalité.

Efter inspelningen så ska jag till Idas företag Rapunzel of Sweden och signera böcker på hennes företag. Min fina Elaine är också i Umeå idag så hon kommer dit. Vilket entreprenörshäng!

20120426-123403.jpg

20120426-123410.jpg

 1. Ops!. om man ägde ett par sådana.

  Kram från Esterii, titta gärna in

  1. Malin skriver:

   adlibris.se är billigast!

 2. Jakob skriver:

  Ska bli spännande

 3. emelie skriver:

  Hej Bella! Jag har en fråga som jag gärna önskar att du svarade på, jag håller nämligen på med ett samhällsarbete i skolan om Politiska ideologier där jag ska analysera en samtida samhällsfråga utifrån olika politiska ideologiers perspektiv.. jag undrar därför hur du ser på privatisering av statliga bolag? Varför är det bra/dåligt? Skulle vara jätte tacksam för svar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..