I dagens industri

Vilken dag! Landade nyss i Stockholm. Ska åka raka vägen hem och sova, imorgon tar jag nämligen tåget till Torsås och ska föreläsa. I Dagens Industri kunde ni förresten idag läsa om att jag designar en egen smyckeskollektion för börsnoterade VJ 1890. Så himla kul! Och smyckena är så snygga!

20120426-201911.jpg

20120426-201929.jpg

 1. Det hade varit som en dröm för mig som vill bli guldsmed. Att designa en egen kollektion. Hoppas verkligen du får till några snygga smycken som jag kan använda som inspiration i mitt egna arbete! Kram, du är grym!

 2. eva skriver:

  ÅÅh kul!! Jag behöver lite nya smycken av kvalité, snygg kvinnlig design till ett överkomligt pris 😉 ser fram emot att se den färdiga kollektionen! kram

 3. Ingela skriver:

  Hoppas de inte blir för dyra… Hmmmm

 4. sandra skriver:

  Märkligt att du lägger ner 2 företag men tar dig an smycken. Erkänn att de inte var för att du hade för mycket att göra utan de gick dåligt. De är helt ok tt erkänna sin misslyckanden annars komma du aldrig lära dig nånting.

  1. Lej skriver:

   hon har ju sagt att dom inte gick så bra. Varför så bitter och avundsjuk att du känner att du måste ta dig tiden till att lägga en sån kommentar?

 5. Clara skriver:

  Vad kul 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..