Rensa bland bolagen!

När jag åkte in på sjukhus för snart två veckor sedan så bestämde jag mig för att börja rensa upp i mitt liv. Under fem dagar i en sjukhussäng hinner man fundera rätt mycket. Det jag kom fram till gällande jobbet är att jag måste sälja vissa företag. Idag finns Blondinbella AB, Löwengrip Invest AB, Spotlife Europe AB, Classified AD, Egoboost Magazine AB och ILIA Group AB (Bellashop). Dom två mest lönsamma bolagen är Löwengrip Invest och Spotlife. Egoboost Magazine är dock det roligaste jag gjort och trots att det är en tuff bransch så går det bättre och bättre. Vi är rätt många anställda nu vilket är roligt.

Jag kom i alla fall fram till att jag lägger ner Classified som är mitt klädmärke samt Bellashop och kontoret i Göteborg. När det gäller Bellashop så är det ett företag som kräver oerhört mycket tid och framtidsplanering och jag har inte den tiden och energin just nu. Så av hälsoskäl så säljer jag min del och har alltså inget med det att göra längre (hemsidan ändras snart). Classified som jag startade som 18 åring ryker också, det känns lite tungt i hjärtat men man ska jobba med det man är bäst på och just kläder är väl inte min starkaste sida även om det var väldigt väldigt kul.  Hur som helst så känns det oerhört skönt att våga prioritera. Jag startar ju företagen för att det ska vara roligt att driva och såklart generera pengar. Funkar det inte så får man avsluta och rikta energin på det som går bra!

Här kommer lite bilder från Classified. När det gick som bäst så fanns det i 23 butiker runt om i Sverige

Min träningskollektion är grym! .. Som tur har jag några sett hemma!

Damernas värld tog med en tröja från Classified

Klänning från Classified, hade den på förra årets midsommarfirande!

 1. Mia skriver:

  Så sjukt snygg är du Bella!

 2. Herregud vad naiva många av dagens unga tjejer är! Tror på allt bella hittar på hahahaha.

 3. Mar skriver:

  Läservdin bok, ”EGOBOOST” den är jättebra!!:D du är jättefin och det är så bra att du är kurvig, många tjejer uppskattar det oerhört mycket!
  Ta hand om dig:)

  1. smal skriver:

   Hahahaha riktig tjockiskommentar! Det roliga är att Isabella är ännu fetare än på bilderna. Halva hon är ju retuscherad. Dessutom ska hon nu sälja en del av sin garderob för att ha cash till en fettsugning så du kan ju lika gärna hitta en ny tjock idol!

 4. Anonym skriver:

  Läste i tidningen idag om Bellas företag och bestämde mig för att kolla in denna hemsida för första gången i mitt liv. Oj vad besviken man blir, hon kan väldigt lite om företag så lång från verkligheten som hon verkar vara, hon har tätt sittande ögon som gör att hon ser ganska ihoptryckt ut (ironiskt med tanke på att hon är lite fet) och stavar som en åsna här och där (sett är ett verb, ordet hon letar efter är set), jag undrar varför hon är känd…

  1. Anonym skriver:

   Hahahaha dagens skönaste!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..