Tack för fint stöd

Jag är på bättringsvägen, får dropp men hoppas kunna äta snart. Min mage bråkar med mig. Har gjort gastroskopin igår vilket inte direkt var det roligaste jag gjort. Tack alla för stöd. Återkommer när jag känner mig piggare.

20120331-183249.jpg

20120331-183319.jpg

 1. Anna skriver:

  Prova ta bort gluten från kosten i en månad!

 2. matida skriver:

  jag blir arg och ledsen, tappar tron på mänskligheten när jag läser igenom kommentarer som du får. de ger mig ont i magen 🙁

  krya på dig!

 3. Denise skriver:

  Ojdå låter inte så kul, men hoppas verkligen du mår bättre! Magproblem är inte kul. Kom på för någon vecka sen att min mage inte har fungerat ordentligt på 1år nu! Pga stressen, och jag är 15år! (går i 9an). Jag är sjukt stressad över skolan,sätter stor press på mig själv och speciellt under de nationella proven (vika jag hittills har klarat galant, vilket bevisar att jag faktiskt kan, precis vad jag behöver!) Men stressen är ändå för stor, vilket också leder till ångest… Jag utförde en gastroskopi förra året, utan resultat (min mage såg alltså bra ut…) men jag mår ju inte bra! Jag mår verkligen inte bra. Jag har typisk magkatarr men vi (doktorn) hittar inget att göra åt saken… Hoppas i alla fall att dina magproben + stress blir bättre!
  Kram Denise

 4. Krya på dig!! 🙂

  Under tiden kan ni ju passa på att läsa min blogg om vägen till magrutor och beach 2012! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..