Sjukhusvistelse

Åkte in till St Görans akutmottagning igår natt på grund av fruktansvärda magproblem. Har sovit över här och läkaren har sagt åt mig att stanna över helgen för observation. Kommer inte att blogga under tiden. Kram på er.

20120329-171316.jpg

 1. Marie skriver:

  Brukar inte göra inlägg så ofta annars men nu kan jag inte låta bli…
  Jag vill först och främst säga: KRYA PÅ DIG!!!

  Till det andra…. Kan inte fatta att det finns så fula o elaka människor som är inne på bloggen o skriver så dumma saker..
  Man blir förvånad att det finns såna människor…

 2. hanna skriver:

  hej, vad tråkigt att höra!

  hannauhlin.blogg.se?
  läs?
  kommentera?
  titta igen?
  följ?
  snälla!
  tack!
  <3
  <3
  <3
  <3
  <3
  <3
  <3
  <3
  <3

 3. Linda skriver:

  Hej Isabella, läste ditt inlägg där det stod ”tack för allt stöd” och undrade vilket fint stöd du fått så gick in här och läste. Men jag blev istället ledsen av att läsa denna ”konversation” angående helt fel saker och läsa alla dessa påhopp. Varför förstår ingen dig? Vad är det folk har så mycket emot dig och dina framgångar? Jag förstår inte folks hets och spekulationer kring saker de inte har att göra med.

  Stackare vad du får ta emot mycket skit som offentlig person.

  Fortsätt med alla dina utmaningar. Lev livet, ta ingen skit. OCH snälla fortsätt belöna dig med väskor BARA för att du kan och förtjänar och lite.. lite grand för att folk blir så himla irriterade. Mig gör det inget 😉 (jag ska med göra det när jag kan) LEV! Tjäna pengar! girlpower åt dig!

  Kram Linda

 4. Varför börjar folk skriva om hennes val att leva och vad eller hur hon äter? Spelar det någon roll för er? Alla kan väl bli sjuka. Jag har en magsjukdom sedan flera år tillbaka och inte handlar den om livsstil. Helt galet att folk engagerar sig så mycket med att vara taskiga. Har ni aldrig legat på sjukan själva?! Blir så trött av människor som inte vet bättre..!

  Hoppas att det inte är något allvarligt med magen Bella, magproblem är aldrig kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..