Beslutsångest

Har fått några tapet-prover skickat till kontoret, jag vill ju taptesera om mitt sovrum i mintgrönt/ljusblått/grått men det finns så mycket att välja på att jag blir knäpp. Min sänggavel är silvergrå och golvet är mörkt trä och så ska jag ha cremefärgade gardiner. Vilken gillar ni?

20120328-154759.jpg

  1. Nummer 2 från vänster! Lycka till! 🙂

  2. Hej! Vad lustigt. När vi byggde vårt hus så hade de tapetserat vårt sovrum först med fel tapet, nr 2 från vänster. Men det var den understa jag skulle ha så de fick tapetsera om. Båda är fina men jag är nöjd fortfarande med den det blev efter att ha bott här i ett år.
    Lycka till!

  3. Nummer 2 från vänster, eller den turkosa! 😀 Lycka till!

  4. Effy skriver:

    Den 2:a till vänster!

  5. Den turkosa skulle passa utmärkt med ditt mörka trägolv! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..