Älskar att köra!

Gud vad det är roligt att övningsköra! Idag höll jag i och för sig på att köra på en buss men det blir så ibland.. Eller förhoppningsvis sista gången.. Ikväll körde jag två lektioner och imorgonbitti har två pass igen. Nu är jag alldeles för speedad för att stanna hemma, har bytt om hemma, jag lyckades bli alldeles blöt av regnet. Ska kila iväg och möta Elaine och äta middag!

20120328-192736.jpg

Jag pratade ju om BH:ar tidigare och jag har hittat en BH från Abecita som är fantastiskt bra till t-shirts. Den skär inte in och allt stannar på plats. Love it!

 1. Nanne skriver:

  Ang. bhar i större storlek så kan jag tipsa om en butik som heter Samiras underkläder och ligger på götgatan 46. De har upp till J storlek och bra service! ME LIKE!

 2. Emma skriver:

  Gud vad snygga been du har! 🙂 <3

 3. amel skriver:

  Köpte Egoboost häromdagen! Sjukt bra bok! Kan inte sluta läsa!! =) Jag brukar aldrig fastna för böcker men har verkligen gjort det med den här! Du är så duktig Bella! =) Älskar dig!
  Kolla gärna in min blogg om du har tid över, kramisar!

 4. Din blogg kommer inte upp på bloglovin! Har inte sett inlägg sen den 23:dje mars och såg nu också att spotlifes design ändrades ungefär då, kan det ha något med det att göra?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..