Vårtecken: nya brillor

Jag invigde mina nya solglasögon idag från Marc Jacobs. Jag har alltid varit ett fan av Ray Ban men nu kände jag att det var dags för en ny modell .. Wayfarers är jag så himla trött på och Piloten har jag jämt. Dom är rätt stora i ansiktet men det är rätt skönt .. Då kan man gömma sig lite bakom. Nu ska jag ha mötes-marathon på kontoret, prata omslag och planering av min bokrelease!

  1. Du skulle möjligen inte vilja donera din Kitchen Aid till en super-ambitiös heltidsarbetande sjuksköterska, som lagar mat fem dagar per vecka och bakar nästan jämt bara för att det är roligt??:D

  2. Carina skriver:

    Sluta ät hämtmat o restaurang mat var o varannan dag. Köp bra råvaror o lär dig laga mat.O du jag lovar att stoppa en brödskiva i brödrosten kan man även göra en vardag.
    Köksmaskiner är till för att användas o inga inredningsdetaljer.

  3. peter skriver:

    Vill man se ut so en fluga så…grattis du har lyckats=))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..