Nespresso

Det finns en ekvation som inte riktigt går ihop.. Hur kan jag ha så mycket dyra köksprylar i mitt kök trots att det är de rum jag spenderar minst tid i? Min mixer från Kitchen Aid har jag använt en gång.. Brödrosten är i och för sig helglyx. Det senaste tillskottet i köket är min Nespresso-maskin. När jag och mitt ex bröt upp var det de enda vi bråkade om.. Vem som skulle få ha kvar kaffemaskinen.. Nils vann. Därför har jag investerat i en sprillans ny! Dock insåg jag nu att han har kvar alla fina espresso-koppar vi köpte … Hur som helst, dags att svepa en kopp och kila bort till körskolan, dubbellektion idag!

20120327-063708.jpg

 1. Vilken är din favorit?

 2. Om du ändå inte använder din kitchen aid. Kan inte jag få köpa den då. Har varit ute efter en jättelänge nu. Bara att den är så fasligt dyr 🙁

 3. Hallå – bara älskar din blogg, och ditt oerhörda entreprenörskap! Way to go!! Vill du sälja din mixer, så ställer jag gärna upp och köper den!

 4. hej Isabella !

  En kitchen aid har alltid varit min dröm ! Älskar att baka !
  Vill du inte ha den längre så kan du gärna skicka upp den till Luleå så lovar jag att bjuda sjuksyrrorna i Luleå på gofika !

  Kram Nathalie

 5. Ohh, jag älskar att laga mat och baka. Investerade i en ny mixer igår!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..