ANNONS

Nespresso

/

Det finns en ekvation som inte riktigt går ihop.. Hur kan jag ha så mycket dyra köksprylar i mitt kök trots att det är de rum jag spenderar minst tid i? Min mixer från Kitchen Aid har jag använt en gång.. Brödrosten är i och för sig helglyx. Det senaste tillskottet i köket är min Nespresso-maskin. När jag och mitt ex bröt upp var det de enda vi bråkade om.. Vem som skulle få ha kvar kaffemaskinen.. Nils vann. Därför har jag investerat i en sprillans ny! Dock insåg jag nu att han har kvar alla fina espresso-koppar vi köpte … Hur som helst, dags att svepa en kopp och kila bort till körskolan, dubbellektion idag!

20120327-063708.jpg

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00