.. Åhh nu är det inte långt kvar. Snart har jag en releasefest för min andra bok – Isabellas hemligheter. Johan Petré som har Petré events kommer strax till kontoret för att planera lite med mig. Jag har valt att lägga festen på ett hotell i Stockholm där jag var stammis ett tag, nämligen på Nobis!

Jag lämnade in den här boken i augusti förra året och jag minns hur mysig min sommar var när jag satt och skrev. Jag bodde ju i min förra lägenhet på Roslagsgatan i Vasastan då, och nästan varje morgon (när jag inte satt på min balkong) så kilade jag ner till Non Solo Bar på Odengatan, beställde brunch och satt och skrev i flera timmar. Härliga minnen. Om den här boken säljer bra i vår så kommer jag nog tillbringa denna sommar på något härligt ställe och skriva den tredje .. Men då blir det en chic-lit.

Hur som helst, Isabellas Hemligheter kommer ut i butik den 18 april! Ni kan förbeställa den här. 

Inbjudan som ska ut till 200 gäster..

 1. M skriver:

  Aw! den ska jag ha!♥ ett måste verkligen♥ har Egoboost i bokhyllan så då måste jag ju ha den här boken oxå!♥ Ofc!♥ fyller år den dagen så det passar perfa som en present till mig♥ ska försöka flörta med någon bara..;)♥ Kram♥

 2. Wilma skriver:

  Jaa!
  Har längtat, din förra bok var helt fantastik sträckläste i en dag!
  Hoppas att denna är lika bra!

 3. Helen skriver:

  Guu va myysigt 🙂 Det kommer säkert bli jättebra ska du se!

 4. Saga skriver:

  Jag utgår ifrån att jag och min vän som du minns från Egoboosteventet står på inbjudnngslistan. Ska bli kul att ses igen: ) Om det mot all förmodan har skett ett misstag så är våra mejladresser saga.loxdal@operamail.com och fannysteen@hotmail.se. Vi ses där. You go girl!

 5. ser fram emot att läsa den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..