ANNONS

Min nya bok!

/

.. Åhh nu är det inte långt kvar. Snart har jag en releasefest för min andra bok – Isabellas hemligheter. Johan Petré som har Petré events kommer strax till kontoret för att planera lite med mig. Jag har valt att lägga festen på ett hotell i Stockholm där jag var stammis ett tag, nämligen på Nobis!

Jag lämnade in den här boken i augusti förra året och jag minns hur mysig min sommar var när jag satt och skrev. Jag bodde ju i min förra lägenhet på Roslagsgatan i Vasastan då, och nästan varje morgon (när jag inte satt på min balkong) så kilade jag ner till Non Solo Bar på Odengatan, beställde brunch och satt och skrev i flera timmar. Härliga minnen. Om den här boken säljer bra i vår så kommer jag nog tillbringa denna sommar på något härligt ställe och skriva den tredje .. Men då blir det en chic-lit.

Hur som helst, Isabellas Hemligheter kommer ut i butik den 18 april! Ni kan förbeställa den här. 

Inbjudan som ska ut till 200 gäster..

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00