Månadens magazine!

Jag fick nyss veta att Egoboost Magazine är månadens magazine på 7Eleven! Jag blir så himla glad. Vi har verkligen ökat i siffror, idag har vi en upplaga på 30 000 ex, varav 20 000 säljs i butik. För att ha drivit tidningen i ett år så är det väldigt bra jobbat. Vi är ett grymt team som jobbar ihop och så har så mycket roliga projekt på gång. Att vara chefredaktör är absolut det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Jag har lärt mig så otroligt mycket och jag lär mig ännu mer varje dag. Min vision är att Egoboost Magazine ska vara skandinaviens viktigaste tidning för unga kvinnor och jag ska jobba stenhårt för det!

 1. Malin skriver:

  Hej Bella! Vi får inte din tidning på den orten jag bor på 🙁

 2. Dafina skriver:

  älskar ditt smile! din blogg e bäst!

 3. Emelie skriver:

  Vill vara lite konstruktiv, men det är lite svårt.
  Jag är 21 år, lika gammal som du, men känner inte att tidningen gett mig någonting. Jag köpte 3 av era första nummer. Ni hade gjort exempel på CV, det var bland de sämsta CV:n jag sett (ärligt talat) som innehöll stavfel med mera.
  Sen är jag en sådan som gör mycket ideellt, och det jag önskar att det uppmuntrades för det ger grym erfarenhet. Det kan vara så enkelt som att engagera sig i Röda Korset eller någon annan förening som finns på lokal nivå. Sedan går det att engagera sig på nationell nivå dessutom. Den ideella världen är stor och här finns även många jobb.

  Dock funderar jag på att köpa tidningen en gång till för att se om den ger något, men jag har svårt att tro det. Jag tror inte direkt att svindyra modeplagg ger mig en spark i baken, i synnerhet då jag är student.

 4. jag vill fortfarande veta var koftan kommer ifrån som du har på omslaget!!

 5. Människor är så roliga. Jag kommer då aldrig förstå vitsen med att läsa en blogg om man inte är intresserad. FATTAR NI INTE ATT NI BETALAR BELLAS LÖN? NI SOM GÅR IN HÄR OCH LÄSER FÖR ATT KUNNA SKRIVA ELAKA KOMMENTARER. Snacka om FAIL. Hur som, bra jobbat Bella! STOLT på andra sidan jorden. Kanske skickar en present till dina läppar från NYC 🙂 PUSS från Beccan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..