ANNONS

Månadens magazine!

/

Jag fick nyss veta att Egoboost Magazine är månadens magazine på 7Eleven! Jag blir så himla glad. Vi har verkligen ökat i siffror, idag har vi en upplaga på 30 000 ex, varav 20 000 säljs i butik. För att ha drivit tidningen i ett år så är det väldigt bra jobbat. Vi är ett grymt team som jobbar ihop och så har så mycket roliga projekt på gång. Att vara chefredaktör är absolut det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Jag har lärt mig så otroligt mycket och jag lär mig ännu mer varje dag. Min vision är att Egoboost Magazine ska vara skandinaviens viktigaste tidning för unga kvinnor och jag ska jobba stenhårt för det!

48
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00