ANNONS

På tal om studenten

/

Jag pratade med min lillebror häromdagen, han tar studenten i år. Min bror är familjens geni. Jag är den impulsiva och våghalsiga och han är lugn och eftertänksam. Min student var egentligen ingen riktig student, jag gick 1:an och 2:an med MVG i alla ämnen förutom matte men sedan blev jag sjukskriven i under hösten och valde att medverka i Lets Dance och jobba med mina två företag under våren. Så man kan väl säga att jag missade större delen av trean och tog streck i de flesta ämnen men ändå sprang jag ut med den vita mössan. Hade jag fått göra om allt idag så hade jag hoppat av gymnasiet efter tvåan istället. Då hade jag sluppit haft dåligt samvete under ett helt år för att jag inte räckte till överallt. Då hade jag kunnat satsa fullt ut på Bellme som jag drev då med två anställda.

Jag under student-dagen 2009

61
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00