På tal om studenten

Jag pratade med min lillebror häromdagen, han tar studenten i år. Min bror är familjens geni. Jag är den impulsiva och våghalsiga och han är lugn och eftertänksam. Min student var egentligen ingen riktig student, jag gick 1:an och 2:an med MVG i alla ämnen förutom matte men sedan blev jag sjukskriven i under hösten och valde att medverka i Lets Dance och jobba med mina två företag under våren. Så man kan väl säga att jag missade större delen av trean och tog streck i de flesta ämnen men ändå sprang jag ut med den vita mössan. Hade jag fått göra om allt idag så hade jag hoppat av gymnasiet efter tvåan istället. Då hade jag sluppit haft dåligt samvete under ett helt år för att jag inte räckte till överallt. Då hade jag kunnat satsa fullt ut på Bellme som jag drev då med två anställda.

Jag under student-dagen 2009

  1. Hej Bella! Vart kommer din studentklänning i från? Skulle vilja ha en precis likadan! Jättetacksam för svar. Kram

  2. Hej! Jag går 3e och sista året på gymnasiet nu och har ett par IG:N på nacken men jag försöker verkligen att kämpa på och bli av med dom. Men nu är det bara 2,5 månad kvar tills att jag går ut skolan och jag är rädd för att jag inte kommer att hinna med att ordna alla betyg. Du skriver att du strök ämnen? Betyder det att om man vill gå en universitetsutbildning sen måste läsa upp de här ämnena? Eller hur går de till? Vore superglad om du kunde ta upp detta i ett inlägg eller liknande, KRAM! Du har en grym blogg!

  3. hej bella! använder du löshår? kan inte du skriva ett inlägg om det isånnafall och förklara om det är värt, mycket att sköta om eller blir det som ens ”egna hår” och lätt att sköta? hade vart jättesnällt !!!
    kramar ellinor

  4. Du drev inte Bellme med två anställda. Du blev kontaktad av en äldre man som sedan tidigare hade nischat sig på webbutiker. Du blev hans ansikte utåt. Ditt verklighetsförvrängande slutar tydligen aldrig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..