ANNONS

Vill köra bil jämt!

/

Jag började min måndag med att övningsköra med Petter på Ekmans på Linnégatan. Jag har hört så mycket skräckhistorier kring billärare men Petter är verkligen duktig på att lära ut. Idag körde jag i stan, det är så roligt och jag vill aldrig lämna förarsätet! Nästa körlektion är redan imorgon och nästa vecka har jag tre heldagar med teori i deras klassrum. Hur som helst, nu är jag tillbaka på Egoboosts kontor och jag har några texter till tidningen att skriva klart sedan ska jag intervjuas av en tidning vid elva.

Som ni ser är designen omgjord på Spotlifebloggarna, det är inte klart än så att ni vet, lite rörigt nu.

Kavaj från Massimo Dutti, sjal vintage i London, linne H&M. Vad mitt hår har blivit långt igen!

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00