Jag började min måndag med att övningsköra med Petter på Ekmans på Linnégatan. Jag har hört så mycket skräckhistorier kring billärare men Petter är verkligen duktig på att lära ut. Idag körde jag i stan, det är så roligt och jag vill aldrig lämna förarsätet! Nästa körlektion är redan imorgon och nästa vecka har jag tre heldagar med teori i deras klassrum. Hur som helst, nu är jag tillbaka på Egoboosts kontor och jag har några texter till tidningen att skriva klart sedan ska jag intervjuas av en tidning vid elva.

Som ni ser är designen omgjord på Spotlifebloggarna, det är inte klart än så att ni vet, lite rörigt nu.

Kavaj från Massimo Dutti, sjal vintage i London, linne H&M. Vad mitt hår har blivit långt igen!

 1. nenne skriver:

  du är verkligen min förebild isabella!

 2. Lisa skriver:

  Isabella! Jag hade också Petter som bilskolelärare på Ekmans…! Han var så bra och pedagogisk, gulliga Petter. Under min första uppkörning väntade han vid parkeringen i Sollentuna och tog emot mig med med en stor tröstkram när beskedet kom att jag inte klarade det. Sedan körde han mig tillbaka till stan medan jag låg i baksätet och grät. Och SOM han blev glad när jag sen klarade det. Du får gärna hälsa från Lisa Book. Jag är säker på att han inte kommer ihåg mig men då kan du i alla fall säga att han har gjort ett stort intryck på mig. Du kommer fixa det galant. Stor kram till dig och lycka till!

 3. Nadja skriver:

  Det är jättekul att köra! Håller också på att ta mitt körkort 🙂

 4. Irma skriver:

  Vad fin du är i håret! Jättegulligt när du har det i ett hårband 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..