ANNONS

Träning är kul!

/

Idag efter jobbet ska jag iväg och träna, jag tränar egentligen bäst på morgonen men nu har jag ju körlektioner på morgonen så då får jag flytta träningen till på kvällen (i vanliga fall pluggar jag på kvällen men skolan har fått tagit lite paus nu .. Hela mitt liv är ett pussel minst sagt). Jag tränar i snitt två gånger i veckan, ibland blir det bara två promenader under en vecka och ibland blir det två styrketräningspass och en simpass. Jag försökte länge komma in i yoga-träning men det gick inge vidare. Jag får panik av att sitta still i grupp, jag kommer inte ner i varv helt enkelt. Därför tycker jag att simning är så himla bra, du blir lugn av att simma men det ”händer ändå grej runt omkring”. Styrketräningen har jag hållit på med sedan jag var 16 år, det finns inget bättre att få ta i hårt när man är riktigt stressad.

Därför är träning viktigt för mig:
1. Jag får ett bättre tålamod på jobbet mot konflikter och problemhantering
2. Jag har en stund på dagen då jag INTE tänker jobb .. Annars gör jag det 24/7
3. Jag sover betydligt bättre och är piggare på morgonen

Jag gillar citatet ”Jag vill att min kropp ska vara lika stark som mitt självförtroende”

.. Dock undrar jag om det är möjligt 😉

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00