ANNONS

Vuxenlängtan

/

Life & thoughts

,

Jag vet inte var min energi tog vägen idag! Måndag är ofta den dagen jag är extremt energisk och idérik och speciellt så borde jag vara det nu med tanke på att jag tillbringade hela min helg på landet med min familj. Kan skylla på tidsomställningen eller att jag hade körlektioner när Ekmans öppnade tidigt imorse. Idag efter det har jag hunnit med ett möte med vår säljchef Åsa, en intervju med en tidning som kommer ut i juni samt sorterat i min mailinkorg och påbörjat en artikel.

.. Jag fick förresten en chock när jag såg mig själv i spegeln inne på toaletten nyss, jag ser ut som jag är 16 år igen med ett diadem på huvudet. Ibland känns det som om min hjärna inte har hunnit med att jag är vuxen, att jag förväntar mig att se en tonåring med acne i spegeln och istället stirrar jag in i en 21-årig entreprenör och företagsledare som faktiskt är helt självständig.

Det är lite sorgligt ibland när jag kommer på att jag under hela min barndom önskade att bli vuxen. Men nu är jag ju det och jag är väldigt lycklig. Tack och lov så har jag lämnat mina tidiga tonår. Jag hade inte alls en rolig period, både mellanstadiet och högstadiet var hemska perioder för min del. Därför är jag ändå glad att jag idag styr själv över mitt liv. Jag bestämmer precis allt och det är en himla lyx.

23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00