Jag vet inte var min energi tog vägen idag! Måndag är ofta den dagen jag är extremt energisk och idérik och speciellt så borde jag vara det nu med tanke på att jag tillbringade hela min helg på landet med min familj. Kan skylla på tidsomställningen eller att jag hade körlektioner när Ekmans öppnade tidigt imorse. Idag efter det har jag hunnit med ett möte med vår säljchef Åsa, en intervju med en tidning som kommer ut i juni samt sorterat i min mailinkorg och påbörjat en artikel.

.. Jag fick förresten en chock när jag såg mig själv i spegeln inne på toaletten nyss, jag ser ut som jag är 16 år igen med ett diadem på huvudet. Ibland känns det som om min hjärna inte har hunnit med att jag är vuxen, att jag förväntar mig att se en tonåring med acne i spegeln och istället stirrar jag in i en 21-årig entreprenör och företagsledare som faktiskt är helt självständig.

Det är lite sorgligt ibland när jag kommer på att jag under hela min barndom önskade att bli vuxen. Men nu är jag ju det och jag är väldigt lycklig. Tack och lov så har jag lämnat mina tidiga tonår. Jag hade inte alls en rolig period, både mellanstadiet och högstadiet var hemska perioder för min del. Därför är jag ändå glad att jag idag styr själv över mitt liv. Jag bestämmer precis allt och det är en himla lyx.

 1. Helt otroligt att människor tar sig tid att kommentera saker som typ ”du ser ut som 32”, ”du har för mycket spackel i ansiktet”, ”sluta tjata om hur lyckad du är”, ”du kan inte säga att du inte var lycklig i mellanstadiet för JAG VET att du inte var mobbad”.
  Hur man än beter sig verkar det finnas någonting att hacka på. Det kan inte vara lätt att försöka navigera runt i bloggträsket. Det osar bitterhet i kommentarsfälten. Ni kanske skulle må bättre av att läsa en annan blogg. Det är ju inte svårare än så.

  Jag är 24 och kan nog inte pricka av några tjusiga saker på min lista, men när jag läser Bellas blogg blir jag inspirerad till att åstakomma mer, på mitt eget sätt. Det är värt mycket.

 2. Lisen skriver:

  Fast, du ser snarare ut som 32 än 16….

 3. Vad var det för hemskt under mellanstadietiden egentligen??? Vi gick i samma klass och allt var väl helt normalt vad jag minns och du hade kompisar. Du blev definitivt inte mobbad där iallafall!!! Så berätta gärna, vore väldigt intressant…

  1. Lenkan skriver:

   Mycket intressant!
   Jag skulle så hemskt gärna vilja veta mer från Bellas gamla kompisar och klasskamrater, för jag får inte hennes ord att gå ihop…

 4. Malin skriver:

  Jag tycker inte att du ser särskilt ung ut. … inte med allt spackel i ansiktet iaf.

 5. Kajza skriver:

  Att leva här och nu är något man alltid ska eftersträva. Och det är ju inte försent att börja med det nu! Det är aldrig för sent!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..