Jag kom hem från landet idag vid lunch och mötte upp Elaine och Angelica på hotell Diplomat för att bruncha. Efteråt så blev det en shoppingrunda, jag är nämligen på jakt efter en mintgrön/ljusblå tapet med mönster till mitt sovrum. Jag vet inte om det är en speciell vuxengen som gör att man plötsligt känner för det (…. eller ett visst reportage i Sköna hem) men jag hittade i alla några fina från Colefax and Fowler.. Tror att liknande tapeter, min silvergrå sänggavel, mörka trägolv och crèmefärgade gardiner blir fint. Hur som helst är tokuppvilad efter denna lugn helg, nu längtar jag till körskolan och jobb!

20120325-184807.jpg

20120325-184832.jpg

20120325-184958.jpg

 1. Hej Bella.

  Jag har precis köpt tapet hos de super duktiga killarna på Home in Harmony i Sickla. De hjälte mig att hitta en perfekt tapet till mitt vardagsrum från Cole and Son. Tror även de har de tapeterna du kollat på.
  Gå in på deras hemsida och kika http://www.homeinharmony.se, det är absolut värt att gå dit och kika.

 2. Elaines bröst är imponerande och attraktiva 🙂

 3. Maria skriver:

  Jag är lika gammal som dig… men helt ärligt, du gör mig mörkrädd. Du pratar om att plocka vuxenpoäng? Snälla du är vuxen sedan år tillbaka. Visst att man är ung vuxen men man är fortfarande vuxen. Det känns väldigt omoget att prata om vuxenpoäng som vuxen. Prova förresten att sätta upp tapeten själv så kan vi se att du klara av att göra något själv. Inte att alla gör allt åt dig som de brukar?

 4. emma skriver:

  Hur mobilbloggar man på spotlife ? Det är det som är den avgörande orsaken till om jag ska byta eller inte så du får gärna svara 😀

 5. emma skriver:

  Fin ny design 🙂 skönt att all reklam är borta!
  Men dina bilder syns inte ??:o

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..