Fredag på Egoboost

Det är vår praktikant Julias sista dag här innan hon åker tillbaka till Göteborg (hon kommer fortsätta på frilanssbasis) och gullunge som hon är så hade hon budat hit en tårta med texten ”Gööör stort tack för allt” Gissa om det värmde! Det kommer att bli väldigt tomt utan henne. Vår AD Carolina hade även tagit fram olika förslag till vårt nästa omslag så vi satt och funderade ut alla puffar på framtiden. Väldigt roligt.

Nu tar jag snart helg. Trevlig fredag allesammans!

Bara en skiss!

  1. e skriver:

    Tjejen på näst sista bilden, längst upp/ut till höger, vem är hon? Skitsöt ju! 😀

  2. Cia skriver:

    Vilken fin tårta!

  3. Hoppas att ni hade en bra fredag på redaktionen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..