Landet i helgen

Idag jobbar jag bara halvdag på kontoret, packade min väska imorse för att kunna hänga med min pappa ute till landet i Trosa vid lunch. Hela väskan är proppad med böcker, en biografi om Olof Palme, en chic-lit, min körkortsbok och så några tidningar. Min joggingskor fick också följa med, ska öva inför vårrruset!

.. Egentligen skulle jag suttit på ett flyg just nu mot Zürich för att befinna mig i min business school imorgon men jag har känt att jag haft alldeles för mycket för mig och i och med att jag jobbade förra helgen behöver jag en helg för återhämtning. Som tur var gick det bra att ta den tentan i höst. Nu blir det jobb i några timmar, ett fredagsmöte med tidningen och sedan kommer pappa och hämtar upp mig, härlig helg!

20120323-094339.jpg

 1. Förstår inte varför alla blir förvånade. Det här är en tjej som inte har klarat av GYMNASIET…alltså vi snackar GYMNASIET. Klart som fan inte inte klarar en utbildning på högre nivå. Ni som blir förvånade är ta mig fan rejält korkade.

 2. Okey det är första gången jag har hört att man kan ta ”ledigt” och skjuta fram en tenta så långt fram, jävla bra skola! Man kanske skulle börja plugga där istället då!

  // En som jobbar och pluggar på heltid

 3. Lina skriver:

  Isabella!

  Vilken klok tjej du är, jag önskar att jag också hade varit så klok när jag var i din ålder. Jag är en tvåbarnsmamma över 30 som har följt din blogg ett tag, gick in i väggen för ett tag sen eftersom jag inte insåg mina begränsningar och aldrig gav mig tid för återhämtning. Du är en fantastisk förebild för unga tjejer!
  Önskar dig en skön helg! Ta hand om dig. stor kram! 🙂

 4. Lina skriver:

  Ja det är nog tur att BB läser en ”utbildning” där man kan ta ledigt från en tenta när man känner sig lite trött efter shopping o div nöjen.Såklart ska man få ledig efter så tungt arbete, det är så man klarar att arbete tills man är 75år,precis som Bella förespråkar alla att göra.Tur att du inte arbetar inom äldrevården!!Att välja mellan Loi Vitton eller Chanell är arbetsamt.Jag är varken arbetslös eller avundsjuk på Bellas liv,utan det framstår bara som patetiskt.Mitt råd är att skaffa dig en riktig utbildning som förtjänar respekt.

 5. Say what!?! Har människorna som precis kommenterat negativt ens tänkt efter riktigt nu? Alltså, visst att en inspelning i Nice (vilket också faktiskt �R jobb) kanske mest är kul betyder väl inte det att den endaste helgen skulle väga upp för allt annat jobb? Jag tror inte att någon skulle känna sig särskilt pigg och fräsch med några veckor med fullt ös. Och i detta fall handlar det kanske också om just psykisk påfrestning, att hon ständigt har jobb i huvudet, även då hon är på en soft inspelning i Nice. Såklart att hon ska få vara ledig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..