ANNONS

Landet i helgen

/

Idag jobbar jag bara halvdag på kontoret, packade min väska imorse för att kunna hänga med min pappa ute till landet i Trosa vid lunch. Hela väskan är proppad med böcker, en biografi om Olof Palme, en chic-lit, min körkortsbok och så några tidningar. Min joggingskor fick också följa med, ska öva inför vårrruset!

.. Egentligen skulle jag suttit på ett flyg just nu mot Zürich för att befinna mig i min business school imorgon men jag har känt att jag haft alldeles för mycket för mig och i och med att jag jobbade förra helgen behöver jag en helg för återhämtning. Som tur var gick det bra att ta den tentan i höst. Nu blir det jobb i några timmar, ett fredagsmöte med tidningen och sedan kommer pappa och hämtar upp mig, härlig helg!

20120323-094339.jpg

41
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00