21 eller 41 …

Jag hade bara med mig lite mineralpuder och mascara till gymmet idag när jag skulle sminka mig, och jag inser hur mycket yngre man ser ut utan att fylla i ögonbrynen och eyeliner. Ska nog sluta med det. Dessutom sa min optiker igår på Synoptik att det är dumt att ha eyeliner i ögat när man är linser, hade helt missat det!

Mitt ex Nils berättade för mig att han hade satt upp ”det här ska jag lära mig i år -mål”. Jag blev så avis och har själv funderat på vad jag vill lära mig. Jag kom på att jag vill gå på fler ledarskapskurser i alla fall. Sedan vill jag ju lära mig att köra bil och nu väntar jag bara på att få mig godkänd (har skickat in syntestet) så att jag kan börja hos en körskola. Men sedan kommer jag inte på mer! Vad skulle ni vilja lära er i år?

Jag med Bonaqua blodapelsin (ny favvo) och en stickad tröja från Ralph Lauren

 1. Hej! Har funderat mycket över vilket fokus jag ska ha detta år. Förra året skrev jag en buckett lista på vad jag vill uppnå och vilka resor jag vill göra. Detta år har jag gjort om till ett lärandets år och ska försöka lära mig att sy och laga mat. Vill även bli duktig på datorer och funderar på att bli grym i webbdesign för att kunna nå mina drömmar.

 2. Ronja skriver:

  Gud vilken fin färg du har på tröjan, du passade verkligen i den 🙂 Kram

 3. Tove skriver:

  Min dröm är att utbilda mig till kostrådgivare, och sedan till Hälsocoach, och om något år kanske även PT. Vill sadla om från mitt nuvarande jobb som IT-konsult, är utbildad Civilingenjör i Elektroteknik, så det är ett stort steg att ta men jag börjar inse att det är min dröm. Jag vill jobba med människor och hjälpa dem att må bättre, både fysiskt och psykiskt!

 4. Ida skriver:

  Hej! Läste att du ville läsa fler ledarskapskurser och ville bara tipsa om en kurs/utbildning som jag tror skulle passa dig och som har fått mig att utvecklas så ofantligt mycket som person och i kommunikationen i mig eller mellan mig och andra människor. Utbildningen heter kommunikologi (eller metakompetens i kommunikation för förändring) och den går att läsa på flera platser (Stockholm bl.a) i Sverige.

  Ta hand om dig!

 5. Camilla skriver:

  Efter ett mindre sammanbrott i januari, ska jag lära mig att säga nej, att jag inte behöver vara med överallt, utan ta vara på det som är viktigast för mig, det vill säga min familj. Samtidigt jobba med min självkänsla och stressa mindre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..