Middag med syssling

Min syssling Isolina var i Stockholm idag så vi träffades ikväll och åt middag på Riche. Det är så roligt att vi är så lika varandra, hon är också entreprenör och så märkte jag en annan sak.. Båda gillar kallt kaffe! Isolina är en riktigt cool tjej, 19 år gammal och driver beautyminerals.se. Hur som helst, inspirerande middag. Nu kom jag precis hem, klockan är inte ens nio men jag ska gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon!

20120228-204427.jpg

20120228-204446.jpg

20120228-204453.jpg

20120228-204459.jpg

Jag trivs nog bäst i mörkare ögonbryn i alla fall.!

 1. Cecilia skriver:

  Gud va fint ditt hår är Isabella! Kan du inte berätta hur du stylar det för att få så där perfekt med movement i det?

  Du är grym! Fortsätt att vara så inspirerande!

 2. Stine skriver:

  Hej! Din hud stråler alltid og jeg lurer på hvilke ansiktsprodukter du bruker? Jeg er nettopp ferdig på roaccutane kur og sliter med å finne et bra hudpleiemerke jeg kan bruke, så acnen ikke kommer tilbake.
  🙂

 3. Alan skriver:

  Lady GaGa är med i Men in Black 3 – GossipGuy.se

 4. hanna skriver:

  vad kul!

  läs min blogg?
  kommentera?
  läs?
  följ?
  tack!

  hur får du så många läsare bella?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..