En politisk mix på redaktionen

Det är härligt med energi på redaktionen, vi spånar kring balla kvinnor vi vill ha med i tidningen och drömmer oss bort till när det är dags för val igen. Det är en bra mix av politiska åsikter i gänget, jag är moderat och Yrsa som är redaktionschef är vänsterpartist. Men själva tidningen är neutral. Vi har rikligt med diskussioner på tidningen men det leder ju också till att Egoboost Magazine blir så bra och oberoende som möjligt.

.. Här kommer några fler bilder från det numret som finns ute i butik just nu:

 1. Coolt att du ”vågar” ha me en vänstertjej i gänget, de va inte illa:-) ska fortsätta att köpa din fina tidning, genialiskt att starta den och perfekt för mej som aldrig fastnat för smörja som VR, som tycker att Solo o dyl e för niscad inom mode o produkter, som tycker att Amelia känns lite för långt fram, men Egoboost, den är så himla himla bra! 🙂

 2. thilda skriver:

  bella bor du på lidingö? ska nämligen flytta dit imorgon och känner inga eller något. ska finna lyckan i huvudstaden tänkte jag 😉 kram

 3. Aleyna skriver:

  Hej Isabella ! Jag ville bara säga : att jag har läst din bok –> Egoboost och den har gett mig så himmla mycket tips och hjälp under senaste tiden <3 Förr så läste jag inte din blogg eller så jag var mest inne p kissies eller Fokis men efter din bok har du blivit min inspirationskälla nästan som en förebild ! Jag är otroligt tacksam för den underbara boken du skrivit och allt stöd den gett , och jag vill bara säga att jag älskar din blogg . Den är inte bara om En massa shopping utan även om känslor vardag och massa tips !!! Tack för allt <3

 4. Johanna skriver:

  Första gången jag köpte tidningen och absolut inte den sista! Längtar redan till nästa nummer är ute, haha! Keep the good work up! Kanonintressant läsning! 🙂

 5. Hallå! Jag är en av de få kvinnliga ljudtekniker som finns i musikbranschen och det vore sjukt kul om det finns intresse att lyfta detta smala yrke så fler vågar slåss med grabbarna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..