Allt går om man vill!

Tips till oss som vill lyckas i karriären?
Följ inte strömmen. Man kommer aldrig lyckas om man alltid gör precis som alla andra, får då blir konkurrensen enorm. Gå din egen väg, lägg egna stigar och våga testa nya saker! Du kommer kanske att få påtryckningar från din familj eller bekantskapskrets, men försök att strunta i det! Folk blir alltid nervösa för människor som går sin egen väg, jag tror att det handlar om avundsjuka. Passion är det viktigaste av allt. Det du har passion över blir du duktig på och blir du duktig på något så blir du ofta framgångsrik inom det – om du vågar satsa! Försök att känna efter i magen, vad brinner du för? Alla människor har någon passion, det kan jag lova. Problemet är dock när man har blivit nertryckt, att folk i en närhet har sagt att man inte kan eller vad man ska göra, då får man gräva långt efter vad som är ens passion men du hittar det. Alla gör det.

Du verkar ha så bra självdisciplin, hur förbättrar man den?
Först och främst så tror jag att man som entreprenör har en bättre självdisciplin eftersom du är din egna chef, bestämmer dina egna tider och gör det du vill göra. Såklart att det är lättare att motivera sig till jobb då! Men annars så handlar det om att bestämma sig. Bestäm dig för att gå upp klockan 6 varje morgon. Kan du komma igång tidigt varje idag hinner du med mycket mer, du blir inte lika stressad och du får tid till att träna eller äta middag med en kompis på kvällen. Gör allt i god tid – och låt inte något ligga och vänta. Kommer du in i det blir självdisciplinen en slags bra vana. Men sedan är det viktigt att återhämta sig också, man kan vara en robot på vardagen och jobba från sex till sex, men slappa då under helgen med en bra film!

 1. Ellen skriver:

  Helt rätt det du skriver!

 2. anonym skriver:

  Hej, asså ja har det jätte jobbigt och det finns ingen ja kan prata ut med ja läste din bok egoboost den hjälpte mig men ja mår inget vidare

 3. Jag skriver en blogg om karriärutveckling – så om ni är intresserade av att få bra tips och råd samt min karriärplan kika in på min sida 🙂 Jag vill verkligen motivera och hjälpa så många som det går!

  Ha en underbar dag!

 4. Ulla skriver:

  Bra skrivet, jag håller verkligen med! � det är sant som du säger att familj och närstående inte helt hänger med i svängarna och försöker stoppa en. Onödigt!

 5. Hej Isabella! Jag har en idé som jag tror kan bli väldigt säljande. Det är en utveckling av en vardaglig produkt. Vart vänder man sig för att komma någonstans med sin idé?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..