Saker som måste göras..

Ett tips jag har när man känner sig stressad och inte kommer ner i varv är att passa på att göra tråkiga saker som måste göras .. Som att tvätta sminkborstarna! I början känns det som världens tråkigaste grej men efter ett tag känner man hur pulsen sjunker och man faktiskt slutar att stressa upp sig. Andra saker man kan göra hemma (träna är ju egentligen bäst men att passa på med hemmagrejer är ju effektivt) är att rensa sminkväskan, sortera underklädeslådan och slänga (!) allt som inte passar och har man riktigt mycket stress man vill bli av med .. Sortera köket och ställ i ordning tallrikar och kastruller..

20120227-191956.jpg

 1. sofia skriver:

  Bra tips Bella 🙂

 2. linnea skriver:

  Jag brukar baka eller dra fram strykbrädan – det är terapi för mig! Eller rensa i lådor och skåp. Så mycket onödig skit man drar på sig!

 3. Maria skriver:

  Borde tvätta mina sminkborstar oftare helt klart 😛

 4. Känner efter alla fina kommentarer jag läst om din första bok måste jag ge den en chans!
  Får bli veckans inköp 😉
  Kraam finingar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..