Lugnet före stormen..

Om några veckor släpps schemat för min bokturné under april och maj, det ska bli så himla roligt. Det blir alltifrån att signera böcker hos Bokia och Akademibokhandeln, lokala tidingar, tv, radio och events. Förra gången minns jag att jag var i Umeå och signerade på Bokia där samt pratade om boken på Veckorevyns blogawards som då hölls i flera olika städer. En annan signering som jag heller aldrig kommer att glömma är den i Lund. Jag minns att jag hade så mycket choklad med mig hem på tåget för att många läsare visste om hur mycket jag älskade choklad! Jag blev så rörd. Hur som helst, lägger upp schemat så fort det kommer!

Pratar om Egoboost-boken på Blog awards i Umeå!

Här är jag i Lund och signerar .. Kan nog vara den bästa signeringen av alla, jag hade så kul!

 1. â?¥ skriver:

  Hejsan! jag är en tonåring som har läst din bok� Jag gillar den verkligen inte, jag älskar den!� Men iallafall så skulle jag bara säga att den är sjukt bra och jag känner igen mig i många situationer� T.ex när du skrev att man ska förstå sitt egna värde och inte tycka att någon anna som kommer i samma rum är snyggare, pratar bättre eller så� Det var verkligen bra skrivet!� Eller hela boken var bra men det var ett av mina favvo stycken� Vill supergärna träffa dig i verkligheten!� Läser din blogg varje dag� Sköt om dig!� Xoxo//�Ett litet fans�

 2. emelie skriver:

  Du är så vacker Bella.

 3. Vart är klänningen på första och andra bilden köpt? skitfin

 4. Matilda skriver:

  Hej! Jag skulle verkligen uppskatta om du svarade på den här frågan. När du ser lite äldre bilder som dessa ovan, saknar du hur du såg ut då? Verkligen inget illa menat nu, men du såg ju betydligt mer frisk och sund ut då.. Bara en fundering:)

 5. Mk skriver:

  Va kul.. grattis.. Du såg elegant och sexig ut på samma gång i den biega klänningen.. var köpte du den? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..