En annorlunda kväll…

.. Jag har bara en sak att säga och det är; vilken tur att jag inte tolkade klädseln mer avancerat igår, hade jag klätt ut mig till nunna eller en djävul hade det varit som i en scen ur Bridget Jones. Vi startade nämligen kvällen i en kyrka med en födelsedagsgudtjänst tillsammans med en pastor! Några av killarna hade klätt ut sig till präst vilket blev rätt roligt i kyrkan. Jag är bara i kyrkan på begravningar eller bröllop, alltså inte så ofta så jag tyckte av det var rätt härligt. Efter timman i kyrkan så gick vi hem till Andreas som bor ovanför kyrkan och där väntade middag, bartender och en rejäl fest! Verkligen kul och roligt ordnat.

20120226-095806.jpg

20120226-095829.jpg

20120226-100238.jpg

 1. maria skriver:

  Läs gärna bloggen Sjungande Aposteln. Den är min favorit blogg av alla bloggar som handlar om Jesus. Där beskriver Patrik att hur allt ligger till att varför kom ondskan till världen och varför finns den kvar och varför vi alla rika som fattiga behöver Jesus i våran liv.

  http://sjungandeaposteln.blogspot.com

  Kolla in alla ni som vill <3

  Massa Kramar till dig Fina Isabella <3 och alla andra Fina människor <3

 2. Carro skriver:

  Buggar dom? Bra val av vänner isf! 😀

 3. Najs, är själv med i en frikyrka i Malmö och födelsedagsfester hos en del vänner här brukar innebära att både dansa loss och be, så inte så konstigt och udda som det verkar 😉 Kram till dig, Bella!

 4. Haha, vad kul! Te Deus, som de hade för Estelle, är ju något som kan praktiseras vid kungliga födelsedagar t ex. Man hade det senaste vid kungen 60-årsdag. Kul att få göra en egen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..