Story hotell

Min fredagskväll var väldigt trevlig, först åt jag middag med min killkompis Marcus på Papas, sedan kilade vi till Story och mötte upp Angelica för att ta en Cosmo. Story har verkligen blivit mitt favoritställe på senaste tiden, bra lunch på dagarna och cool bar med en riktigt bra DJ på kvällarna. Jag kom på att jag hade min releasefest för min bok för två år sedan här.. Var nästa fest blir för bok nummer två i vår får ni veta senare. Nu ska jag ta en promenad på Djurgården och sedan iväg och köpa en födelsedagspresent till en vän vi ska fira ikväll!

20120225-101101.jpg

20120225-101112.jpg

 1. Lisa skriver:

  Mycket är det att vara entreprenör, hinna med möten mellan alla middagar, räcker snart taxi för att hinna?
  Snart blir det väl privatchaufför, tänk vilken förebild denna BB är för unga tjerjer, städerska, assistent, stylist, vilka kan man mer kan man avlöna i sitt vardagsliv? Kanske en bodyguard?

  1. Kurre skriver:

   Isabella hade faktiskt en ”livvakt” för några år sedan då hon kände sig utsatt för hot. Men det blev väl för dyrt i längden.
   Fast jag kan faktiskt tänka mig Isabella ha en stor svart bil med cahufför stående utanför kontoret ungefär som Edina i Helt hysteriskt (Absolute Fabulous). De delar ju en hel del intressen som shopping, mat, champagne och att gå på olika behandlingar. Både Edina och Isabella anser också att de jobbar jämt fast bara i fantasin, naturligtvis.

 2. Kurrt skriver:

  Tror ni på riktigt att BB skulle vilja ha eller använda en enda produkt på den den Bellashopen?

 3. Herregud vad många negativa kommentarer. Absolut får folk tycka och tänka vad dom vill men att man orkar fattar jag inte..?! Ett tag följde jag en del bloggar men sen slutade jag att läsa dom jag störde mig på!
  För er egen skull folket; läs inte BBs blogg om ni retar er på den! Livet är för kort för att va bitter!! Kraam alla fina!!

  1. Lars skriver:

   Förstår hur du menar men hur skulle denna blogg överleva om de som inte retar sig på BB eller kritiserar hennes ofta korkade inlägg, hennes dubbelmoral, förakt för de som inte lyckas i livet, överviktiga m m, listan kan göras lång, vad vore denna blogg utan BB:s provocerande, korkade inlägg och dess kritiska läsare???? BB är en PR-maskin och inget annat (lever i en bubbla och bryr sig nada om oss alla, trots det så slutade hon på TV4), ju mer vi skriver

  1. Lars skriver:

   desto mer kommenteras detta och det tar liksom aldrig slut……….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..