B-day!

Ikväll ska jag och Angelica iväg och fira Andreas som fyller år. På inbjudan stod klädsel: kyrkligt. Andreas bor i en gammal kyrk-byggnad i stan så det är ju passande men jag har verkligen funderat på det där med klädsel. Jag tolkade det rätt enkelt som kläder som passar i en kyrka så det blev en vit skjorta med krås, en svart kjol och ett diadem på huvudet. Ska bli kul att se vad de andra har! Ha en trevlig lördagskväll!

20120225-181424.jpg

 1. J skriver:

  Liknar mer servitrisflicka än något ”kyrkligt”.

 2. kebecka skriver:

  naw så söt du är!

 3. Har precis börjat läsa din bok. Du är min förebild från och med nu. Så himla fint skrivet av dig, allt!!!
  Fortsätt så fina du. Kram!

 4. Johanna skriver:

  åh vad du är vacker Bella!! har även läst din bok precis och ville säga hur inspirerande den var och hur den har hjälpt mig framåt! fortsätt såhär!!
  kramar Johanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..