Ingen bra start..

Hej på er!

Har inte kunnat blogga på morgonen för att jag var på möte. Jag och Egoboost säljchef �sa och säljare Sheila besökte den enorma mediabyrån Mindshare för att presentera Egoboost Magazine. Jag älskar att få berätta om tidningen och är inte speciellt nervös jag gör det men imorse lyckades jag börja mötet på ett pinsamt sätt .. Jag skulle snyggt skicka över tidningarna över bordet och lyckas (!) pricka en kaffekopp så att all kaffe spills ut och förstör ett pappersblock och min egna tidning. Det vara bara att svälja skammen, dra ett skämt kring det och ställa sig upp och prata om tidningen som inget hänt. Som tur är verkade gänget gilla Egoboost!

 1. Johanna skriver:

  Uschdå.. Kan tänka mig hur det måste ha kännt.. Men det är sånt som händer. Måste säga att jag rådiggar tidningen! Det är precis vad jag vill läsa. 🙂

 2. Patrik skriver:

  Vill du bli en hjälte? gå in och läs min senaste post!

 3. julie skriver:

  hade bella inte en vit ipad förut??

 4. DOgilvy skriver:

  ”Som tur är verkade gänget gilla Egoboost!”
  Det var ju bra. Ingen som påpekade att det inte finns några reviderade upplagesiffror att få tag på?
  Varken TS eller Medieregistret har några siffror för Egoboost Magazines upplaga. Hoppas det kommer TS-reviderade siffror för 2011 snart – annars vet man ju inget om upplagan eller antalet läsare.
  Moderna Tidskrifter uppger självklart siffror för upplaga/läsare/prenumeranter men de måste bekräftas av en opartisk instans (revideras).

 5. Smarter skriver:

  Vatten, kaffe, läsk m fl drycker ska inte stå på konferensbord eller i närheten av datorer.
  Efter ett förflutet i resebranschen (med reseproduktion) har jag torkat upp tillräckligt mycket vätska och kramat ur plastfickor osv för att nu ha lärt mig hur man ska göra och inte göra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..