Hänga med kapten

Hej på er!

Vilken respons förra inlägget fick, det är så märkligt hur en kropp får folk att reagera.. smal, tjock, ful fin. Alla vill tycka och placera in i ett fack. Placera hur mycket ni vill, mig rör det ju inget för jag älskar ju min kropp! På den här båten finns 65 olika nationaliteter, människor från hela jordklotet och helt olika kroppstyper. Det finns ingen norm, inget som anses vara normalt, för vi alla två tusen passagerare ser så olika ut! Vi är ändå nio miljoner människor i Sverige, vilket är fler än på den här båten.. Men ändå ska vi alla sträva efter samma ideal och passa in! Det är galet! Vi får sluta med det.

Hur som helst, jag och Ida blev just inbjudna till ett private party! Vi hörs sen.

20120130-105831.jpg

20120130-110542.jpg

Försökte ta en bild på båten när vi var på Bahamas men jag fick inte med hela!

 1. Saga skriver:

  jag läste nyss den boken. Underbar 😀

 2. Vilket härligt och bra inlägg!:) Du gör rätt i att älska din kropp:) Vi alla borde älska oss själva mer. Du är så jävla stark som vänder det till något positivt! Kramar!

 3. Tess skriver:

  Wow! Stor! Där skulle kanske t.o.m. jag gå vilse 🙂

 4. Anna skriver:

  Hej Isabella och alla läsare! Brukar aldrig kommentera utan läser och håller inte alltid med dig. Men du är duktig på det du gör och du har en kul blogg 🙂 Nu till allvaret: många verkar inte förstå detta med kroppar. Till er läsare som inte fattar: har du en träningsperiod/äta nyttigtperiod så får du en emr tonad krop. Har du en vila-upp-digperiod så får du mer booty och sexiga former. Så enkelt är det. Alla perioder behövs ju 🙂 Love!

 5. sofia skriver:

  Du har så sjukt rätt! Jag tycker att var och en borde vara stolt över sig själv och huvudsaken är ju att man mår bra, även om jag själv har lite svårt för att vara nöjd med mig själv, mitt utseende och min kropp. Du är verkligen inspirerande och som någon ovan nämnde: du får mig att vilja kämpa hårdare. Tack för det här inlägget!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..