Första kvällen!

Det är så sjukt att allt ingår på båten, det finns säkert 20 restauranger och man bara sätter sig till bords, beställer in trerätters och går därifrån sen, märklig känsla. Ikväll har vi ätit alldeles för mycket mat, druckit massor av champagne och sett en rolig show. Kryper tidigt till sängs, träning imorgonbitti och sedan ut till Bahamas stränder!

20120128-234831.jpg

20120128-234843.jpg

20120128-234853.jpg

 1. Jag vill också på kryssning! Vad betala du før den och vad kør den før rutt? 🙂

 2. SexyMi skriver:

  Hej snygging!
  Jag har en liknande kroppstyp som du o jag skulle aldrig vilja vara utan mina snygga kurvor, enda lilla misstaget du gjort är valet av bikinitrosa, jag har gjort det med 😉 , liiite högre skärning så hade din figur sett allra bäst ut ó så hade du sluppit spydiga kommentarer assnygg är du!!! Kraaaaaaaaaaaaam!

 3. Carro skriver:

  Fan vad ledsen man blir när man ser hur omogna människor det finns, som bara måste kommentera hur folk ska leva, lev så själv men jag tror inte Blondonbella bryr sig ett skit om era åsikter om hur hon ska äta o leva. Har ni inget snällt att skriva så läs någon annan blogg eller låt bli. Ingen tvingar er att läsa bloggen och analysera hennes vikt. Sjukt.

 4. NY BLOGG, NYA TÃ?VLINGAR OCH SÃ?DANT PÃ? INGÃ?NG!
  BIG LIKE GÃ?R GRATIS DESIGNER TILL ALLA!

 5. bella skriver:

  HAHAHHA hatare lämna Bella? Vad är ert problem? Hennes kropp är fan inte osund, hennes kurvor är bara 2 die for, ni irriterar mig så jävla mycket! Så glad att du Bella inte bryr dig om vad dem tycker, hatare är bara avundsjuka. Puss bästa du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..