Juryarbete idag!

Trots Guldbaggens efterfest igår var jag uppe tidigt imorse, min kropp känner av att jag ska resa iväg imorgon och då finner sig en inre stress hos mig, när jag vill få klart en massa jobb och därför har jag svårt att sova. Men när jag har sömnproblem så utnyttjar jag det till att jobba supertidigt på morgonen, sömnen får jag ändå igen på resan. Idag är en rolig dag, har först haft två timmars jobb på kontoret innan jag snart ska iväg till Rival där Beautiful Business Award hålls idag. Jag sitter som sagt i juryn och är med och korar årets företagerska!

  1. :) skriver:

    Shit, va du är vacker!

  2. Har du en kamera med autosminkfunktion eller använder du det gamla hederliga blurr-verktyget på photoshop? 🙂 Skulle vilja ha en sån kamera om det är fallet. Man ser att man mixat med något iaf =)

  3. ååå!Låter ju riktigt intressant! Va själv på en föreläsning med Cristina Stenbeck igår! Otroligt inspirerande 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..