Guldbaggegalan!

Vilken fantastisk gala det var igår! Helt klart den bästa jag varit på. Allt var helt perfekt, och Petra Mede som var kvällens programledare var helt otrolig! Svensk film var verkligen bra förra året och det var så roligt att se när stjärnorna fick ta emot priser. Filmen Play var nog min favorit. Efterfesten på Berns var också grym! Min klänning var ifrån märket Issa och mitt hår gjorde Erika på Lyko, min make up stod Fanny för som vanligt.

 1. Andreas skriver:

  har du gjort något i rent empatiskt syfte nån gång? alltså gjort något för någon annans skull utan (i slutändan) självsyfte? etit: att ha en inkomst som gör att man kan donera till diverse fiina ändamål alt välgörenhetsjobb exkluderat. samt tycker du att du tillför något för evolutionen och det med det du gör?

 2. Du är så otroligt vacker! Vilken förebild!

 3. Sarah skriver:

  Tycker inte du var vulgär på nåt sätt, hade klänningen varit kortare (såväl kort-kort som knälång)så hade det inte passat sig så bra medden urringningen. Men med maxiklänning-riktigt snyggt! Ta åt dig 🙂

 4. Clara skriver:

  snälla, kör inte på en sån där klyfta någon mer gång, eller klyfta och klyfta det såg ut en gammal tants bröst. inget illa menat, men det var inte fint. Jag har också stora bröst, men jag är noga med att inte visa dem på fel sätt.

  1. PESSYS skriver:

   Alla kvinnor har bröst och varför ska vi inte vara stolta över den kroppsdelen? Bella är sjukt snygg i klänningen och hon vet att de svider i era ögon.
   ”inge illa menat”. Jodå. Det där var exakt Illa menat.

  1. Mary skriver:

   Varför ska man behöva gömma sina bröst ju större upp i storleken de kommer? Det är ett väldigt sjukt resonemang… Vad är det som är så fel med helt naturliga bröst egentligen? Har man silikon så får man visst ha hur urringat man vill, men om man har naturliga bröst så är det vulgärt att visa sin klyfta. Sjukt sammhälle alltså. Suck.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..