Paus!

Aftonbladet är snabba 🙂

20120123-195101.jpg

 1. Men va fan hur tänker människor!! Hur kan folk tro att man har en rätt att säga till någon att man tycker personen i fråga är fel på något sett bara för att det är på nätet och här kan man vara anonym?? De värsta är ju de i stil med: ”du är jättevacker, men du skulle skippat urringningen.” fan, ska ni vara elaka subbor, gör det ordentligt! Dessutom, den enda anledningen till att ni tycker att klänningen ”vulgär” och ”billig” är att Bella inte opererat sina bröst, utan hon är stolt för den hon är! Som någon annan sa, Tyra till exempel hade på sig en klänning med sju gånger lägre urringning, den enda skillnaden att hon har opererat sina. Tydligen måste man göra det i dagens samhälle… Fy skäms på er!!

  1. håller helt med dig victoria. tycker det är helt sjukt hur lite folk tänker själva.
   jag sitter bara här och förundras över hur ett par fettklumpar som egentligen är som vilken annan kroppsdel som helst, kan väcka så jävla mkt ilska och ”berättiga” så mkt elakhet. för helvete, människor. var lite snälla mot varandra. alla ser olika ut, inget är fel (huruvida bella har snygga eller fula eller fasta eller hängiga bröst hör fan inte hit, och det har för övrigt ingen annan med att göra). det är fett, hud. punkt.
   vi människor har kroppar, de ser olika ut, och hur vi väljer att klä oss, vad vi väljer att exponera – så länge det inte skadar andra – ska resten av världen skita i.

   de tjejer och killar som på allvar tycker de har rätt att hacka på någon pga dennes kroppsform borde sätta sig ner och ta en allvarlig funderare på vad de egentligen vill vara för slags människor.

   kärlek och empati, bitte.

 2. Nathali skriver:

  Hej Bella! Jag tycker verkligen att du är superfin i din klänning. Mina bröst är likadan form som dina och genom att du visar att du är stolt över dom och vågar visa upp dig sådär får mig att få mer självförtroende och tycka om mina mer. Annars känner jag mest bara att dom är jobbiga och ivägen. Tack! Kram

 3. johanna skriver:

  man blir ju arg på folk. det är tjejer mot varandra som skapar hets om olika saker. var glad för dom bröst du har stora som små och sluta klaga ned på andra. finns viktigare saker. vi skulle komma så mycket längre utan att ägna tid åt sånt här

 4. terese skriver:

  vadå, det handlar inte om att det är för mycket bröst. det handlar om att det är för mycket långa platta hängiga bröst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..