Rensa tankarna

Jag var ute och gick i 1,5 timma idag. Egentligen kände jag mig rätt trött och hade velat poppa popcorn och stanna i soffan hela dagen men jag kom ut i alla fall och det var otroligt skönt. Det bästa med promenader tycker jag är att jag hinner bearbeta saker som jag bara sprungit förbi under veckan. Det kan vara alltifrån hur jag reagerat vid en tidpunkt till om beslutet jag tog var rätt, till hur jag känner rent allmänt. När jag jobbar väldigt intensivt under veckorna går jag ofta på autopilot och då måste man tid till att tänka igen efter.

Jag har suttit och jobbat en stund också och gjort tonfiskröra som jag har haft på rostade mackor, så himla enkelt och gott! Resten av söndagen ska gå till att strukturera upp veckan innan jag åker. På onsdag morgon flyger jag och Ida till Karibien och innan dess har jag fyra möten, Guldbaggen på måndagen samt juryarbete för Beautiful businuss award hela tisdagen. Jag kommer tillbaka till Sverige den 10 februari så det är mycket jag måste stämma av i företagen innan. Både tidningen, Spotlife och Bellashop fungerar utan att jag behöver vara där varje dag så därför är jag inte ett dugg orolig, men det är fortfarande svårt att lämna när man är chef. Jag är otroligt tacksam att jag kan åka bort under så lång tid och jag vet att allt står kvar när jag kommer hem, jag jobbar med så otroligt duktiga människor i mina företag. Utan dom hade aldrig något fungerat!

 1. juno skriver:

  Vad heter färgen på glasögonen??:-)
  Tack för svar!!

 2. Anna W skriver:

  Bella, var har du fått tag i de rosa lurarna?

 3. Mia S skriver:

  #Anonym
  Din kommentar ang. mitt svengelska inlägg…..
  You got a point. Nästa gång kör vi på tyska, spanska eller grekiska, inte mig emot. Här tar vi den grekiska versionen nu på studs: Ego then exo problima kanena, esi dialegis oti glossa theleis = jag har inga problem, du väljer vilket språk du önskar. -Du får gärna anmärka på min grekiska stavning då jag inte helt fixar den. Grekiska språket har alltför många olika stavningskombinationer av en och samma vokal.

  1. anonym skriver:

   du har en skön inställning hehehe..you go girl..kör på vilket språk du vill.

 4. Hur går det med matlagningsskillsen? Du var väl lite inne på att börja en matlagningskurs?

 5. emma skriver:

  Vilka idiotiska kommentarer i detta inlägg om att bella är så dålig och hon äger inga företag och blablabla. När ska ni idiotiska människor vakna upp och erkänna att en blond 20 åriga tjej faktiskt HAR LYCKATS ? Medan ni går bittra där hemma och inte vet vart ni ska ta vägen så ni måste hacka på såna som lyckas. Väx upp !

  Sådär annars så gillar jag också promenader där man får rensa tankarna, det är bra 🙂

  1. anonym skriver:

   typiskt BB fans argument…lilla naiva hjärntvattade tjej det är ingen som är bitter och går hemma!! det är nog dags att ni som är hjärntvättade vaknar upp och erkänner att er 20 åriga blonda tjej är en hycklare och lögnare som har lurat dig EMMA och tusentals andra tjejer att gå på en lögn som hon har hittat på för att tjäna pengar—hon bryr sig inte ett skit om hur du mår. all hennes tjat om egoboost..att man ska må bra och lyckas bla bla bla..bara skitsnack så hon kan springa fortare till banken. bittra är ni småtjejer som inte kan tänka en tanke själva. Om bella så fiser så e ni där och skriver:gud va mysigt du fiser….

   1. Och vad får dig och tro att du VET detta? Herregud det finns verkligen männsikor till allt….

    1. anonym skriver:

     räcker med att läsa hennes blogg lilla gumman….jag VET mer än du tror

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..