Inflyttningsfest!

Vilken natt!! Gud vad kul det var, kvällen igår började med en tjejmiddag som sagt som sedan löpte ut till en hemmafest då alla mina killkompisar kom över med deras vänner. Vi höll på hos mig till halv två, då stod alla och hoppade i sofforna .. Sedan gick vi ner till Collage där Uffe hade ordnat med bord till oss. Vi hade fantastiskt roligt, stämningen är alltid så bra där! Vi dansade till stängning och sedan gick vi och åt.

Jag somnade vid halv sex imorse och gick upp elva. Har städat hemma och ska strax gå och handla frukost, tänkte ta en powerwalk och sedan behöver jag jobba lite på eftermiddagen, härligt att det är söndag!

 1. Så himla fin är du! Och du passar så galet bra i lite kortare hår!! Kram

 2. Therese skriver:

  Alltid lika trevligt inflyttningsfest och mycket folk 😀 En fråga, tavlan som är i bakgrunden på första bilden vart är den köpt? Gillar färgerna jätte mycket! Ha en fin dag:)

 3. wow! beautiful images! love the sushi!
  i bet you had a great time <333
  xx
  melina from melina-lajolie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..