The Office

Vad skönt det var att träna! Har precis lagat pasta med pesto till lunch hemma samtidigt som jag har jobbat lite. Idag börjar vi flytta in till det nya kontoret. Det ligger på Birger jarlsgatan och är 400 kvm, helt enormt! På kontoret kommer Löwengrip Invest, Spotlife, Egoboost Magazine, Moderna tidskrifter och några coola entreprenörer att sitta. Det kommer att bli fantastiskt roligt att sitta alla tillsammans, mer effektivt!

 1. Inez skriver:

  400 m2 på B.Jarlsgatan låter ju bra men hyran är säkert hög och du skulle kunna vara mer ekonomisk. Du verkar ha spenderbyxorna på och det kan sluta illa. Bättre att spara i ladorna för det kommer alltid sämre tider även för Blondonbellor.

 2. Emma skriver:

  Ritningarna ser nästan ut som de som aftonbladet visade på ett hus som skulle bli väldigt ”tekniskt”, har för mig att den också var på ca 400 kvm, är det du som gör det? 😮
  Häftigt isånna fall 🙂
  Lycka till med allt!

 3. Ebba skriver:

  Har under 2år läst din blogg nu, eller aa inte läst utan mest tittat igenom texten och mest varit intressenad av att titta på bilderna.. de är de jag gillar med bloggar! Jag har gått entreprenörprogram på gymnasiet och har alltid varit min dröm att öppna ett eget företag. Har lite små panik med vad som kommer hända av mitt liv, vet att jag vill öppna eget företag men inte vad… Och det är inte riktigt förän nu jag förstår och verkligen blir peppad och insperarad av dig! Tack 🙂

 4. Ea skriver:

  Grattis vad härligt! Det ser jättebra ut, väntar på lite interiör bilder! 🙂

 5. Mari skriver:

  Galet bra ju =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..