Dags för zumba!

God morgon på er!

Jag kunde inte sova en blund inatt, eller det känn så i alla fall. Jag tror ju på tankens kraft i allt i livet och det gäller även när man ska sova, säger man till sig själv att man inte kommer att somna så går det inte heller. Tyvärr kunde jag inte heller vända tanken så jag hämtade min laptop och fick lite jobb gjort i alla fall. Nu äter jag frukost och ska strax kila iväg till mitt gym för ett pass zumba! Det kommer att ge mig en massa energi!

.. Bild från juldagens utgång med fina Angelica och Angelina. Man blir så glad av att dansa!

 1. Vad är för App du använder när du tar bilder 🙂

 2. Camilla skriver:

  Hej Bella!
  Jag är Zumbainstruktör och bara älskar att köra energifyllda pass. Magin med Zumban är just det där att det ger så mycket energi. Finns inget bättre än att se deltagarna fyllas med energi och Zumbaleenden sprider sig i klassen.
  Keep on Zumba!

 3. Matilda skriver:

  Hej Bella!
  Jag har ett litet ”dilemma”, eller jag vet inte riktigt hur jag ska se på saken…
  Det är så att jag kommer vara helt ensam på nyår – jag är nyinflyttad i staden och de nära vänner jag har är antingen bortresta eller på annan ort. Har du något tips på vad jag kan göra? Att gå ut själv är inget alternativ.
  Skulle betyda mycket om du ville svara, tror inte att det bara är jag som har detta problemet faktiskt och jag tycker att du är en sådan fin förebild.
  Kramar Matilda

 4. Heeeeeeeeeeeeeeeeeej Bella!
  Jag tänkte bara säga att jag �LSKAR bella & TYRAS SHOW!

 5. Blondie skriver:

  Snygg klänning du har på dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..