ANNONS

Min vecka ..

/

God morgon!

Jag har inte riktigt bestämt om jag ska jobba eller vara ledig under mellandagarna. Vi byter ju kontor i veckan men annars är det rätt lugnt. Tidningen har inte deadline förrens i mitten av januari (tjejerna har ledigt i mellandagarna), Spotlifes grabbar jobbar idag, allt med min nya bok är klart, Bellashop.se är igång. Idag har jag dock möten gällande sälj-rekrytering till Egoboost Magazine, riktigt roligt! Jag tror det blir lugna mellandagar för mig, jag kör mailtimmar på morgonen och ägnar resten av dagarna till träning, läsa böcker, hänga med vänner, gå på bio och förbereda nyårsfesten på lördag. Bara jag inte blir allt för rastlös..

Nu ska jag iväg på möte, dags för att rekrytera nya säljare till Egoboost Magazine

34
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00