Min vecka ..

God morgon!

Jag har inte riktigt bestämt om jag ska jobba eller vara ledig under mellandagarna. Vi byter ju kontor i veckan men annars är det rätt lugnt. Tidningen har inte deadline förrens i mitten av januari (tjejerna har ledigt i mellandagarna), Spotlifes grabbar jobbar idag, allt med min nya bok är klart, Bellashop.se är igång. Idag har jag dock möten gällande sälj-rekrytering till Egoboost Magazine, riktigt roligt! Jag tror det blir lugna mellandagar för mig, jag kör mailtimmar på morgonen och ägnar resten av dagarna till träning, läsa böcker, hänga med vänner, gå på bio och förbereda nyårsfesten på lördag. Bara jag inte blir allt för rastlös..

Nu ska jag iväg på möte, dags för att rekrytera nya säljare till Egoboost Magazine

 1. Hanna skriver:

  Njut av lite ledighet, det kan du nog behöva!

 2. Erik skriver:

  ni som vill rädda paow kan väl starta en insamling eller nåt. Kvinnan är vuxen o får ta ansvar över sitt eget liv. finns andra som har det betydligt värre.

  1. Visst finns det det, men med din inställning blir inte världen direkt bättre. Det är sådana som du som tycker att man ska skit ai om ngn blir överfallen, eller skita i om ngn är alkis ( för att de själva väljer att supa ) eller som tycker att tjejer som är snorfulla och går halvnakna kan räkna med att bli utsatta för övergrepp.

   Ja, Paulina räknas som vuxen, men hon är ju precis fyllda arton, ett barn. Att förslag kommer att Blondinbella borde fungera som en stöttepelare/mentor, är väl jättebra? Hon kanske inte har lust, Bella, men idén är ju betydligt bättre än en insamling. Som du förvisso var ironiks om.
   Har du inget bättre förslag borde du enbart vara tyst och ägna dig åt dina läxor.

   1. Ursäktar eventuella stavfel, du är säkert en sådan som anmärker på sådant.

    1. Erik skriver:

     Nej, det är lugnt 🙂

   1. Erik skriver:

    Isabella är en erkänd inspiratör som föreläser runt om i Sverige. Det är bara att palla sig till en föreläsning om man vill ha vägledning. Ni kan inte kräva att hon ska ta upp enskilda fall. Hon är ingen terapeut herregud.

    Jag skiter inte i övergrepp. Jobbar inom vården och har dagligen hand om skadade. Försöker också lyfta jämställdheten i Stockholm.

    Jag reagerade på att ni attackerade Isabella för att hon inte hjälper Paow. Varför ska hon hjälpa Paow? Hjälp henne själv om du är engagerad.

    1. Elle skriver:

     Jag har inte attackerat henne alls, jag föreslog/tipsade, på ett positivt sätt, det är en stor skillnad. Du läser in met i det än vad jag skrev. Jag hade gärna hjälpt henne om jag hade kunnat, har tyvärr inte flera företag att erbjuda henne jobb i.

 3. hanna skriver:

  spännande! 🙂

 4. Ashly skriver:

  Elle bella har så mkt pengar att hon kan spendera de så hon kan festa hur mkt hon vill 🙂

  1. Sara skriver:

   Vad har det med saken att göra?

 5. Josefin skriver:

  Var ledig eller jobba bara lite – Det behöver alla göra ibland 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..