Intervju och föreläsningar

Hittade den här intervjun efter att jag hade föreläst i Falun för ungefär ett år sedan. Jag har föreläst nu från år 2008 .. Herregud vad tiden går snabbt men det är bland de roligaste jag vet! Nästa år så siktar jag på två i månaden runt om i landet! Vill ni boka mig så kan ni maila min assistent Norah på info@blondinbella.se.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kCDW2FEkPFk[/youtube]

 1. Hallå, du menar Borlänge inte Falun!!! Du sade fel stad. För i Falun har du inte föreläst. Det vet jag för jag går i gymnasiet där.

 2. katja skriver:

  hej, du skulle ju ha föreläsning för dina bloggläsare, har jag missat det eller?

 3. Anna skriver:

  Vad roligt!

 4. Sarah skriver:

  Hej Bella,

  Hoppas att du kommer att få ett bra år utan negativa människor och människor som hotar dej. Vill bara säga att om det fortsätter nästa år också så är du inte ensam. Jag ska också göra en polisanmälan idag. kram

 5. Katia skriver:

  Lugn vecka slutar med ett biobesök här iallafall….. Ha en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..