ANNONS

Min mysiga lägenhet!

/

Jag vet inte riktigt vad som hände idag, jag hade ett sådant shoppingflyt .. Tyvärr inget på rean dock så det var inget ekonomiskt flyt med däremot hittade jag massor av fina saker. Först nyårsklänningen och sedan inne på Boheme på Linnégatan så blev det kuddar åtta stora kuddar och två mattor (en i ull till hallen och en renpläd till sovrumsgolvet), nästan allt från Missoni. Jag älskar den klassiska stilen mixad med lite mer vräkigt = hotellkänsla! Sedan blev det två jeans, smink, pumps till nyår och ny hudvårdsserie från Dermalogica.

20111227-175437.jpg

Nästan alla mina möbler hemma är från Newport och kuddarna från bland annat Missoni. De är fantastiskt duktiga på att hjälpa till med inredning på Boheme, jag visade upp en bild på mitt vardagsrum och så fick jag hjälp att mixa ihop olika färger och material. Vi plockade upp det turkosa i min matta.

20111227-175444.jpg

Nya ansiktsprodukter från Dermalogica!

47
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00